Hozzávalók:
- 500gr csirkemell
- 200ml zsírszegény vagy növényalapú tejszín
- Spenót levél- ide nem írok adagot annyit raksz bele amennyit szeretnél.
- 100gr spenót püré-ha inkább ezt tennél bele
- 2 gerezd fokhagyma
- Só
- Bors
- Olívaolaj/ kókuszzsír
Elkészítés:
A csirkemellet apróra kockázd fel, majd a zsiradékkal süsd fehéredésig.
Miközben sül borsozd és sózd meg.
Miután átsült add hozzá a tejszínt.
Ha kicsit hígabbra szeretnéd akkor önts hozzá egy kis vizet.
Majd miután a tejszínt hozzájtad, tedd bele a spenótot legyen az a püré vagy a friss levél.
Ezek után fokhagyma nyomóval, nyomd bele a fokhagymát, majd ízesítsd.
Jól kevert össze, majd közepes lángon főzd össze, amíg össze nem érnek az ízek.